[Podanie] t.vq na admina
-
Nick: tvq
Imię: Łukasz
Kilka słów o sobie: Łukasz. Lat 28
Przez wiele lat prowadziłem swoją dobrze prosperującą sieć w czasach kiedy Vs 1.6 był topką aż do 2019r. Postanowiłem wrócić do gry po upływie 6 lat.
Znam amxxa na poziomie 9/10
Potrafię sam napisać plugin od podstaw.
Troszkę gorzej mi szło z forum ale to były czasy gdzie królowało php od Przemka hehe.
Ulubiony serwer u nas: jak narazie pukam na dd2
Twoje doświadczenie w CS 1.6: w 1.6 grałem łącznie 9 lat z przerwami.
Grę poznałem w czasach jej świetności i odrazu postawiłem swoją sieć ^^
Skąd o nas wiesz?: Szukałem czegoś w stylu DD2 i tak trafiłem.
Coś od siebie:W przyszłości chciałbym wrócić do czasów wcześniejszych i dołączyć do was ze swoim serwerem ale to jeszcze czas pokaże. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Pan Trawke ma bardzo fajny nick i dodam że mój też jest od Trawki (nazwisko). PoZdro dla wszystkich -
Witamy Cię serdecznie w naszych skromnych progach Łukasz. 🫡 Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej ! Do zobaczenia na serwerach, cześć !

Na Tak. Okres próbny.
-
Witamy serdecznie i życzymy wielu fragów na naszych serwerach

-
Tak trochę nie w tym dziale, ale witamy
Administracja niech przeniesie post do odpowiedniego działu @karabin @trawke @dr3sik @cariplo
Poza tym serwer jest nowy i potrzebuje adminów do pilnowania porządku bo jak idzie zauważyć nie jest tego dużo, ale zdarzają się osoby na wspomagaczach.
Na czas online raczej nie ma co patrzeć ze względu na świeżość sieci i serwerów.
Ode mnie masz skromne tak -
Teraz załapałem, że to podanie haha, przenosimy temat. Podanie przyjęte, zgłoś się na DC lub priv po odbiór admina. Koniecznie napisz też kiedy możesz wbić na DC, bo musimy porozmawiać

-
K Karabin zablokował ten temat
-
K Karabin przeniósł ten temat z Przywitanie / Pożegnanie
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się